Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία μας δημιουργεί έπιπλα ειδικού σχεδιασμού που θα διακοσμήσουν τον χώρο σας κάνοντας τον να αντανακλά την προσωπικότητά σας. Το σχέδιο μπορεί να γίνει είτε από εμάς είτε από δικό σας αρχιτέκτονα ή διακοσμητή. Επίσης μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ μας ως μία παραλλαγή κάποιου προηγούμενου σχεδίου. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν απεικονίζονται ενδεικτικά κάποιες κατασκευές επίπλων ειδικού σχεδιασμού που έχουμε δημιουργήσει.

100% HOTELSHOW 2016

Φωτογραφίες από την συμμετοχή της Μ&Τ D στην έκθεση 100% HOTELSHOW 2016, στο MEC Παιανίας, με την υλοποίηση του περιπτέρου "100% made in Greece room" των Agarch+ architects.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Έπιπλο τηλεόρασης από λάκα ματ και γυαλιστερή. Την σύνθεση του σαλονιού συμπληρώνουν τα καμπύλα, γυαλιστερά λακαριστά, κρεμαστά ντουλάπια και το τραπεζάκι, σε συνδυασμό ματ λάκας και ξύλου καρυδιάς.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Κλασσικό γραφείο με πόδια μασίφ δρυός και διακοσμητικές λεπτομέρειες από μασίφ ξύλο. Η βαφή είναι λάκα με τεχνοτροπία παλαίωσης. Η επένδυση στην επιφάνεια του γραφείου είναι από τεχνόδερμα.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Σύνθεση κρεβατοκάμαρας σε κλασσική γραμμή, αποτελούμενη από το κρεβάτι με τα κομοδίνα, τις 2 ανοιγόμενες ντουλάπες και το μπουντουάρ. Όλα τα έπιπλα είναι σε λευκή λάκα.

Κατηγορία προϊόντος: 

Σελίδες