Έπιπλα Κουζίνας

.

Έπιπλο κουζίνας από συνθετική πέτρα σε συνδυασμό με σατινέ λάκα και πάγκο από γρανίτη. Όλ οι οι μηχανισμοί συρταριών, ανοίγματος και ανάκλησης είναι της εταιρείας «Blum».

.

Minimal κουζίνα στο Βερολινό, από ξύλο δρυός σε φυσική απόχρωση με πάγκο και νεροχύτη από Corian,. Ο custom σχεδιασμός της κουζίνας, επέτρεψε την αποδοτικότερη χρήση του μικρού χώρου. Τα ψηλά ντουλάπια περιλαμβάνουν τον φούρνο, το πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο, το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, ενώ από την απέναντι πλευρά τοποθετήθηκε ένας ακόμη χαμηλός καταψύκτης, διπλά σε μία ψηλή τροφοθήκη-ντουλάπα.

.

Κουζίνα με κλασσικά στοιχεία σε σύγχρονη γραμμή, στο Βερολίνο. Οι πόρτες είναι από σατινέ λάκα και όλοι οι μηχανισμοί συρταριών και ανύψωσης της εταιρείας Blum. Ο πάγκος και ο νεροχύτης είναι από Corian της εταιρείας Dupont.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Η συγκεκριμένη κυκλική δημιουργία υιοθετεί ένα πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς κρεμαστά-επάνω ντουλάπια. Το έπιπλο διατρέχεται σε όλο το μήκος του από μία ομοιόμορφη καμπύλη. Ξεχωριστή λεπτομέρεια αποτελούν οι εστίες, σε ιδιαίτερο σχήμα, της εταιρίας Küppersbusch και οι αποροφητήρες της εταιρίας Εlica. Από τα κυκλικά ερμάρια βάσης, σε λευκή γυαλιστερή λάκα, ξεχωρίζουν εκείνα που διαθέτουν ηλεκτρικούς μηχανισμούς ανοίγματος, της εταιρίας  Blum, οι οποίοι ενεργοποιούνται με ένα απλό άγγιγμα στην επιφάνεια του ερμαρίου.

.

Έπιπλο κουζίνας από ξύλο δρυός σε απόχρωση του γραφίτη. Τα κάτω ερμάρια είναι κρεμαστά και όλα διαθέτουν τον ηλεκτρικό μηχανισμό της εταιρίας Blum ώστε να ανοίγουν με ένα απλό άγγιγμα. Το ειδικό, για την συγκεκριμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, της νεοζηλανδέζικης εταιρίας Fisher & Paykel, περιέχεται επίσης, στα κρεμαστά κάτω ερμάρια. Ο πάγκος, στην κουζίνα και την νησίδα είναι ακρυλικός (τύπου Corian), σε δύο χρωματισμούς. Στην νησίδα υπάρχει η εστία και το τραπέζι-μπαρ, κατασκευασμένο επίσης από το υλικό του πάγκου.

.

Κυκλικό σχέδιο κουζίνας όπου το design συναντά την εργονομία. Η σχεδιαστική πρόταση της εταιρείας, με τις ασύμμετρες καμπύλες, εκμεταλλεύτηκε τον περιορισμένο χώρο. Η λευκή γυαλιστερή λάκα σε συνδυασμό με τον καμπύλο ακρυλικό πάγκο (τύπου Corian) αλλά και την ιδιαίτερου σχήματος εστία, αιχμαλωτίζουν το μάτι. Το τραπέζι είναι από το ίδιο υλικό με τον πάγκο και ακολουθεί σχηματικά την όλη δημιουργία.

.

Eιδική κατασκευή επίπλου κουζίνας, σε λεύκη, γυαλιστερή λάκα με ιδιαίτερες κυματιστές καμπύλες. Οι απορροφητήρες νησίδας, της εταιρίας Εlica, συμπληρώνουν το ιδιαίτερο ύφος της κυκλικής κουζίνας. Ο πάγκος είναι λευκός ακρυλικός (Corian) της εταιρίας Dupont,  όπως επίσης και οι νεροχύτες, που ακολουθούν τις καμπύλες του επίπλου. Τα τζάμια των βιτρινών είναι με ψηφιακή εκτύπωση και εσωτερικά υπάρχει κρυφός φωτισμός.

.

Κουζίνα με καμπύλες, από ξύλο καρυδιάς και γυαλιστερή λάκα. Ο πάγκος, ο χειροποίητος νεροχύτης και το τραπέζι είναι από Corian ® της εταιρείας Dupont. Τα συρτάρια και η ιδιαίτερη κουταλοθήκη είναι της εταιρείας Blum, ενώ οι γωνιακοί μηχανισμοί είναι της εταιρείας Kesseböhmer. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο χειροποίητο, καμπύλο πόδι του τραπεζιού, επίσης από ξύλο καρυδιάς.

.

Κουζίνα με μασίφ πορτάκι καρυδιάς, σε λάκα σατινέ. Πάγκος με ακρυλική επιφάνεια LG (τύπου Corian) καθώς και νεροχύτης από το ίδιο χρώμα και υλικό. Ηλεκτρικές συσκευές της εταιρίας Franke σε κλασικό στυλ. Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η καμινάδα, οι κλασικές κολώνες στα τελειώματα των ντουλαπιών και η οροφή προσδίδουν μια ολοκληρωμένη πρόταση στο country στυλ της κουζίνας.

Κατηγορία προϊόντος: 

Σελίδες